hola

Som La Keca i en Xavi. Portem més de 15 meravellosos anys compartint les nostres vides a Madrid.

Sempre ens ha agradat cuidar la gent i les coses que ens envolten. Pero el punt de inflexió va ser l’arribada del nostre fill Esubalew a les nostres vides. Voliem construir una vida profesional diferent apassionada i divertida entorn al món de les persones i les empreses. I per que no, que ens permetes conciliar la nostra vida personal.

Poc a poc, ve manar dessarrolant aquest projecte, que abarcava totes les nostres idees i passions. I, per fi, vem trobaruna manera de influir en les empreses per aconseguir treure el millor de cada una de les persones que la formen.

Ens agrada definir-nos com creatius, originals, atrevits in oberts a la innovació de formats i solucions exclusives pels nostres clients i proveïdors. I, ara, ens encantaria coneixe’t a tu. 


MARGARETE

Margarete_Schütte-Lihotzky_Brandstätter_Verlag.jpg

Teniem molt clar la idea del projecte, la filosofía… nomès ens faltava el nom. Un dia parlàvem de que les coses importants, sempre passen a la cuina, al voltant d’una taula, i ens vem adonar de que teniem que fer referencia a questa idea. De seguida ens vem enrrecordar de la precursora de la cuina moderna: Margarete Schütte-Lihotzky.

Erea perfecte, perque a més ens inspirava altres conceptes : com l’esperit d’evolució, de canvi, i una força impressionant. Ella va ser la primera estudinat femenina en la Kunstgewerbeschule (Universitat d’ARts Aplicades de Viena). I en aquell món d’homes, va destacar, va guanyar numbrosos premis i va fer incontables projectes d’éxit. Sempre Fidel al disseny d’una vivenda social asequible i cómode per les clases treballadores.

L’any 1926, va tenir la brillant idea de dissenyar la cuina de Frankfurt, màxim confort i equipament en el mínim espai. Aquella cuina continúa sent considerada la precursora de la cuina moderna. I per nosaltres, Margarete continua significant tot ai`xo i molt més.

Va per tu Margarete!

*Co mus podeu imaginar, tota aquella conversa va succeïr a la cuina de la casa.